MHP SE підписав договір про придбання компанії Perutnina Ptuj

20.11.2018

Любляна, Словенія / Київ, Україна 20 листопада 2018 р. - MHP SE (LSE: MHPC), одна з провідних міжнародних агропромислових груп після оголошення наміру придбати компанію Perutnina Ptuj D.D. (‘Perutnina’) 26 вересня 2018 року сьогодні оголошує, що MHP SE підписав угоду щодо придбання 90,692% випущеного акціонерного капіталу компанії Perutnina, репутабельної вертикально інтегрованої компанії в Південно-Східній Європі, включаючи Словенію.

MHP SE робить стратегічний крок з розширення діяльності (придбанням компанії Perutnina), що принесе Компанії додаткову цінність і посилить її позицію в якості глобального гравця. MHP SE планує збільшити обсяги продажів існуючих брендів / продуктів Perutnina на Балканах та в Західній Європі.

Нещодавно MHP SE оголосив про свої плани інвестувати близько 200 мільйонів євро у виробничу базу компанії Perutnina протягом найближчих 4-5 років, щоб зміцнити існуючу бізнес-модель, інвестувати в розвиток та технології, а також у сильні бренди Perutnina.

Очікувана транзакція підлягає звичайним умовам закриття, включаючи отримання дозволу від антимонопольного органу.

Примітка: «Відповідно до Регламенту (ЄС) 596/2014 Європейського Парламенту та Ради від 16 квітня 2014 р. стосовно зловживань на ринку MHP SE зобов'язаний розкрити, що це оголошення містить внутрішню інформацію, відповідно до визначення, що міститься у даному Регламенті».

За інформацією звертатись:

Анастасія Соботюк

Директор департаменту зв’язків з інвесторами                                              +38 044 207 99 58

та корпоративний секретар                                                                                      a.sobotyuk@mhp.com.ua

pdf MHP SE підписав договір про придбання компанії Perutnina Ptuj  Завантажити >