МХП сьогодні випускає нефінансовий звіт за 2018 рік

27.06.2019

Лімасол, Кіпр, 27 червня 2019 р. –  МХП, одна з провідних міжнародних агропромислових груп, сьогодні публікує свій нефінансовий звіт за 2018 рік, в якому йдеться про досягнення, в тому числі у напрямах стабільного розвитку, благополуччя тварин, якості та безпеки продукції.

Звіт, який був підготовлений відповідно до міжнародно визнаного стандарту GRI G4, підкреслює прогресивні зміни МХП у 2018 році.

Ключові моменти 2018 року:

• Збільшення обсягів відновлюваних джерел енергії приблизно на 8% та будівництво біогазового комплексу проектною потужністю 24 МВт.

• Інвестування понад 200 млн грн в програми розвитку громад.

• Послідовне поліпшення безпеки та охорони праці в компанії, про що свідчить відсутність захворювань, пов'язаних з погіршенням стану здоров'я, на будь-якому з підприємств МХП.

• Впровадження практики провідних (найвищих) стандартів благополуччя тварин у відповідності до найвищих норм ЄС та міжнародних стандартів.

• Запуск Центру розвитку МХП та інноваційної цифрової системи управління, включаючи бізнес-симуляції та індивідуальне наставництво, що дозволить підвищити можливості навчання та розвитку для всіх співробітників.

• Продовження дотримання суворих процедур контролю якості та безпечності продукції, починаючи з вирощування зернових до виробництва продуктів з курятини.

Доктор Джон Річ, голова Ради Директорів МХП: «Цей звіт демонструє, що МХП продовжує інвестувати у найсучасніші технології. Ми пишаємося кроками, які ми зробили у минулому році, і які ми зробимо в майбутньому. Наш звіт за 2018 рік підкреслює наші амбітні цілі щодо екологічної стійкості, благополуччя тварин, продовольчої безпеки та розвитку людей, скороченні викидів парникових газів,  отримання міжнародних сертифікатів для виробництва комбікормів та впровадження нових цифрових інновацій для подальшого розвитку наших співробітників та залучення кращих молодих талантів.

Сьогодні ці успіхи є основою бізнесу МХП, але ми не стоїмо на місці та впевнено дивимося у завтрашній день. І для цього продовжуємо розвивати наш бізнес, оскільки прагнемо стати світовим лідером у сфері сталого сільського господарства, щоб забезпечити сите майбутнє».

Нефінансовий звіт за 2018 рік містить наступні розділи: корпоративне управління, якість та безпека продукції, благополуччя тварин, охорона здоров'я та безпека співробітників, навколишнього середовища та зміни клімату.

Нефінансовий звіт знаходиться за посиланням:

Примітки до редакторів

За додатковою інформацією звертайтеся:

Анастасія Соботюк (Київ)

+380 44 207 99 58

a.sobotyuk@mhp.com.ua

Про МХП

МХП – провідний виробник курятини в Україні з найбільшою часткою на ринку і високою впізнаваністю бренда своїх продуктів. МХП володіє та контролює всі етапи виробництва курятини: від вирощування зернових та олійних культур, виробництва комбікормів до виробництва інкубаційних яєць та вирощування бройлерного поголів’я, переробки, збуту, дистрибуції та продажу м’яса птиці (зокрема, через партнерські брендовані точки). Вертикальна інтеграція зменшує залежність МХП від постачальників і цін на сировину. Крім економічної ефективності вертикальна інтеграція дозволяє МХП втілювати сувору політику біобезпеки, контролювати якість сировини і кінцеву якість, а також безпечність продукції до точок продажу. Для підтримки продажів МХП контролює дистрибуційну мережу, яка складається з 11 дистрибуційних центрів у великих містах України. МХП використовує власні вантажівки для доставки своєї продукції, що зменшує загальні транспортні витрати і час доставки.

МХП також посідає провідну позицію в рослинництві: кукурудзу вирощує для виробництва комбікормів, а інші культури – пшеницю, ріпак тощо – продає третім особам. МХП орендує сільськогосподарські угіддя, які розташовані здебільшого в родючих чорноземних регіонах України.

З 15 травня 2008 року акції МХП котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером MHPC.

pdf PR NFR ukr  Завантажити >