Обмін акціями

27.12.2018

МХП разом зі своїми дочірніми підприємствами володів 86% випущеного акціонерного капіталу «Агрофорт». Міноритарій, директор «Агрофорт», до сих пір, був законним і фактичним власником 14% випущеного акціонерного капіталу.

Міноритарій «Агрофорт» обміняв свою частку, яка становила 256 414 акцій МХП, що становить 0,24% непогашеного акціонерного капіталу МХП представленого глобальними депозитарними розписками.

Кількість акцій МХП, яка була придбана міноритарним акціонером, розрахована на основі відносних консолідованих показників EBITDA  МХП та «Агрофорт»  (без будь-якої знижки або націнки). Ці акції попередньо були придбані Компанією через програму викупу акцій і з того часу утримувались на балансі Компанії.

Для звязків з інвесторами:

Директор по зв’язкам з інвесторами та

Корпоративний секретар

Анастасія Соботюк (Київ)                                                                 +38 044 207 00 70

a.sobotyuk@mhp.com.ua

Джон Грант (Лондон)                                                            +44 (0)7768 465042

Старший Незалежний Директор                                                     johngrant13@btconnect.com

pdf Обмін акціями  Завантажити >