Офіційна позиція компанії щодо ризиків і загроз у зв'язку із введенням воєнного стану в деяких регіонах України

29.11.2018

З 28.11.2018 р. на території деяких областей України введено надзвичайні заходи із забезпечення державного суверенітету і незалежності України та введено воєнний стан.

У кількох із даних областей розташовані виробничі підприємства холдингу МХП. Усі вони працюють у звичайному режимі. Ніяких додаткових обмежень у їхній діяльності в цей час не передбачено. Ми дотримуємося вимог чинного законодавства України, уважно стежимо за розвитком ситуації для того, щоб у разі отримання доручень або вказівок органів влади, проінформувати та/або проінструктувати своїх співробітників.

На сьогодні не існує ніяких правових та інших підстав для зміни процесів виконання нашими підприємствами контрактних зобов'язань як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках. Усі раніше застережені умови таких контрактних зобов'язань залишаються чинними. Це також стосується цінової політики компанії.