Юрій Косюк – «Новатор» у рейтингу «ТОП-25 найефективніших менеджерів України»

05.10.2019

Засновник, Голова правління агроіндустріального холдингу МХП («Миронівський хлібопродукт») Юрій Косюк – «Новатор» у рейтингу «ТОП-25 найефективніших менеджерів України» за версією видання «Дело.ua». В номінації «Новатор» представлені топ-менеджери, які, слідуючи глобальним процесам, найбільш швидко та ефективно впроваджують інновації на своїх підприємствах.
Холдинг МХП ввійшов до «ТОП-15» у рейтингу «100 найбільших компаній України».
Ксенія Прожогіна, Директор Департаменту управління персоналом і комунікацій, під час участі у офіційній церемонії нагородження переможців зазначила: «МХП - найбільш інноваційний аграрний бізнес України. Дякую «Дело.ua» та кожному, хто проголосував за МХП. Юрій Косюк - в топ-25 ефективних управлінців України, новатор! І ця премія по праву знайшла свого героя. Блокчейн, розумне землеробство, роботизація в сфері виробництва і корпоративного управління, стратегічне планування та професійне мріяння, моделювання майбутнього компанії - це не фантазії. Це - реальність, яка вже працює в рамках холдингу в Україні. МХП - кращий приклад того, що пишатися українським можна, потрібно і для цього є всі підстави. Вітаю всіх колег-номінантів і переможців. Ми всі з вами - це і є сучасна нова Україна, яку ми створюємо нашими руками, головами і серцями. І це - та цінність, яка повинна вистояти і перемогти».