МХП приєднався до впливового бізнес-об'єднання Американська торговельна палата

10.10.2019

Агрохолдинг МХП отримав членство в об'єднанні найбільших українських і міжнародних компаній — Американській торговельній палаті.

«Американська торговельна палата — це вища ліга національного та міжнародного бізнесу, а членство в ній — визнання ролі МХП в українській економіці й у глобальній системі продовольчої безпеки. У співдружності із впливової бізнес-асоціацією МХП одержить можливість активно сприяти розвитку аграрного сектору й економіки України, зміцнювати присутність країни на міжнародних ринках», — прокоментувала Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом і комунікацій.

Членство МХП в Американській торговельній палаті дозволить холдингу ділитися успішною практикою інноваційного аграрного та харчового виробництва, а також стати амбасадором і промоутером бренда «Україна» серед міжнародних інвесторів.
Американська торговельна палата — впливове бізнес-товариство, що представляє провідних керівників і експертів більш ніж 600 компаній-членів.
Це найбільші інвестори та компанії, які працюють в Україні, що роблять значний внесок у формування українського бюджету та допомагають країні реалізувати свій економічний потенціал.

Американська торговельна палата прагне бути позитивним фактором змін у бізнес-середовищі в інтересах України, дотримується принципів захисту вільного підприємництва, економічних реформ, розвитку ділового середовища в Україні на основі справедливості та прозорості.
Членство в Американській торговельній палаті — це свідчення дотримання компаніями високих міжнародних етичних стандартів ведення бізнесу та надійного партнерства.

Раніше МХП одержав повноправне членство в іншому впливовому бізнес-об'єднанні компаній-флагманів — Європейській бізнес-асоціації.