МХП системно підтримує освітні проекти в Україні

07.10.2019

П’ятого жовтня 2019 року відбулась церемонія нагородження найкращих вчителів України «Global Teacher Prize Ukraine», яку проводить громадська спілка «Освіторія». МХП (Миронівський хлібопродукт) вже традиційно підтримує проекти в сфері освіти, зокрема, і «Global Teacher Prize Ukraine».

Ксенія Прожогіна, Директор Департаменту управління персоналом і комунікацій МХП, взяла участь у церемонії нагородження вчителів та зазначила, що холдинг інвестує десятки мільйонів у підтримку освіти та талановитої молоді: «Ці проекти охоплюють понад 500 сіл і селищ у 14 областях України. Разом з учителями ми відкриваємо дітям та підліткам світ безмежних можливостей».
За її словами, в рамках «Global Teacher Prize Ukraine» МХП заснував ще одну номінацію — «Реалізація мрії учителя».

«Минулого року МХП обрав мрію шкільного вчителя в м.Сміла. Зараз команда МХП разом з вчителем створює English Hub.  Готується до відкриття творчий простір, який дозволить усім охочим безкоштовно вивчати англійську мову», - сказала Ксенія, - «Цього року ми обрали ще одного переможця. Це – вчитель Леся Шевчук, м. Хмельницький. Ми здійснюємо її мрію! Хмельницькій спеціалізованій школі №8, яка вже понад 15 років працює над інтеграцією дітей з інвалідністю, МХП передає автомобіль для перевезення дітей з порушеннями опорно-рухового апарату.Також у цій школі буде повністю відремонтовано басейн, в якому будуть проводити реабілітацію дітей з інвалідністю. Україна приділяє все більше уваги інклюзивному навчанню. І ми, великий бізнес, з радістю підтримуємо ініціативи, спрямовані як на розвиток освіти, так і на підтримку особливих дітей. Кожен має право на мрію, на радісне дитинство і на успіх у житті».
Ксенія зазначила, що МХП і надалі буде підтримувати освітні проекти і робити мрії реальністю.