На Українсько-ізраїльському інноваційному саміті МХП представить свій проєкт з моніторингу емоційного стану співробітників

16.10.2019

Робоча група проєкту агроіндустріального холдингу МХП з моніторингу емоційного стану  співробітників на основі штучного інтелекту представить отримані  під час дослідження результати на Українсько-ізраїльському інноваційному саміті, який відбудеться у Києві в межах Ізраїльського тижня інновацій в Україні.

МХП першим у нашій країні реалізував такий амбітний інноваційний проєкт — систему моніторингу емоційного стану працівників на основі сканерів на робочих місцях, які розпізнають емоції людини та передають ці дані для обробки алгоритмами на основі штучного інтелекту. Методика  дозволяє усім співробітникам самостійно контролювати та використовувати піки своєї продуктивності, захищає людей від стресогенних чинників та емоційного вигоряння, а також допомагає холдингу адаптувати корпоративну культуру і бізнес-процеси для формування доброзичливої продуктивної атмосфери, що сприяє розкриттю потенціалу найбільш перспективних співробітників.
Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом і комунікацій МХП, разом із колегами по проєкту презентуватиме перші результати використання таких систем та їхню ефективність, розповість про технології аналізу даних та їхню практичну користь для працівників.
Українсько-ізраїльський інноваційний саміт — платформа для налагодження та зміцнення ділових зв’язків у галузі високотехнологічних інноваційних рішень. Близько півсотні спікерів і 70 технологічних компаній представлять розробки у сферах automotive, safe city, health tech, fintech, space tech, agritech, energy tech, AI і cybersecurity.
Інноваційний саміт відбудеться в межах Israeli Innovation Week in Ukraine, який збирає понад 600 топменеджерів, ІТ-підприємців, представників держав, стартапів, інвесторів і бізнес-ангелів. Україну відвідають провідні технологічні компанії Ізраїлю, сумарна ринкова капіталізація яких перевищує 35 млрд доларів США.
Ізраїльський тиждень інновацій в Україні організований міжнародною платформою Global Israeli Initiative та інноваційним парком UNIT.City за підтримки Посольства Ізраїлю в Україні та Посольства України в Ізраїлі. Співорганізатори заходу — агроіндустріальний холдинг МХП та інвестиційна платформа JS Capital.