Прийми рішення на користь природи! Як пройшов #GREENCHALLENGE від МХП та ICTV

17.10.2019

МХП, як найбільш інноваційний агрохолдинг України, з високою відповідальністю підходить до питань екології та захисту довкілля. Тож ми із задоволенням підтримуємо ініціативи, спрямовані на захист навколишнього середовища і популяризацію цієї теми в суспільстві.

Нещодавно МХП в рамках проекту «ТОП-100 блогерів України», який проводить телеканал ICTV, провів #GreenChallenge. Ведучий програми «Ранок у великому місті» Антон Равицький щоденно, протягом 21 дня розповідав, як можна дбати про довкілля.
Крім того, ведучий пропонував прийняти рішення на користь природи та приєднатися до нового способу життя.
Усі, хто приєдналися, у соціальних мережах ставили хештег #greenchallenge та ділилися успіхами. Завдяки хештегу організатори челенджу обрали 11 переможців марафону, які потрапили на церемонію нагородження Кращого блогера країни.

У 2019 році перемогу в номінації Кращий блогер країни розділили Уляна Супрун та Яніна Соколова. А нагороду Народний вибір отримав Дід Олесь.
Під одним дахом зібрались найпопулярніші лідери думок країни. Близько 50 номінантів нагородження з’їхались з усіх куточків України.

GreenChallenge викликав великий інтерес серед глядачів і користувачів соцмереж. В цілому, проект охопив понад 2 млн осіб.

«Ми задоволені тим, що все більше людей замислюються про необхідність захисту довкілля, змінюють свої звички і беруть активну участь в таких важливих ініціативах.
МХП і надалі буде підтримувати ініціативи, спрямовані на захист екології та раціональне використання природних ресурсів. Дякуємо ICTV за співпрацю і кожного, хто розуміє свою відповідальність за навколишнє середовище і за планету в цілому» - зазначила Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом і комунікацій МХП.