Свято готується! «Наша Ряба» обіцяє всім смачний Новий рік та святкові сюрпризи

03.12.2019

Улюблена мільйонами українців «Наша Ряба» розпочинає підготовку до смачних новорічних свят для кожної родини. Протягом місяця торгова марка проводитиме наймасштабнішу новорічну кампанію «Свято готується!», що охопить усі міста країни. «Наша Ряба» потурбувалася про те, щоб на Новий рік і Різдво у кожній оселі насолоджувалися стравами за славетними традиціями. Україна має неповторні, феєричні за своїми смаками рецепти.

Кожен, хто придбає під час акції у фірмових магазинах торгової марки продукцію на суму від 150 грн, отримає у подарунок цифрову «Кулінарну книгу свят» від «Нашої Ряби». Ця чудова збірка містить не лише унікальні ідеї української кухні, але й цікаві історії про те, як у різні часи наші пращури готувалися до чарівних новорічних розваг.

«Кулінарна книга свят» здивує навіть досвідчених господинь, розкриваючи таємниці про різноманітність страв із курятини, які з давніх-давен готували українські жінки: тут і перші страви, і салати, і закуски, і м’ясо на грилі, і безліч інших смачних шедеврів від «Нашої Ряби».

«До головного свята року ще місяць, але вже сьогодні у повітрі відчувається магічна атмосфера Нового року. Люди очікують дива та подарунків, вірять у здійснення найсміливіших мрій. Я дуже рада повідомити, що цього року «Наша Ряба» здійснить для когось, можливо, найзаповітніше  бажання», – розповіла директор департаменту маркетингу МХП Марина Сергієнко. За її словами, під час новорічної акції ТМ «Наша Ряба» розіграє п’ять суперпризів по 100 тисяч гривень. Дізнатися про умови можна на промосайті акції «100 тисяч гривень на новорічну мрію».

Отже, новорічні свята розпочинаються!