ПрАТ «Український бекон»

ТМ «БАЩИНСКИЙ» – ТОРГОВЕЛЬНА МАРКА З ШИРОКИМ АСОРТИМЕНТОМ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ, ЩО ВИРОБЛЯЮТЬСЯ НА ПОТУЖНОМУ СУЧАСНОМУ М’ЯСОКОМБІНАТІ ПРАТ «УКРАЇНСЬКИЙ БЕКОН».

У 1996 році в Донецькій області був заснований ПрАТ «Український Бекон», який на сьогодні входить до трійки найбільших м’ясопереробних підприємств України. По обсягам виробництва в натуральних показниках, за даними звіту Держкомстат 2кв. 2019 року, ПрАТ «Український Бекон займає 2 місце в країні з долею 14%, серед інших виробників.
До складу МХП підприємство ПрАТ «Український бекон» увійшло в 2008 році. М’ясопереробний комплекс має найновіше обладнанням провідних світових виробників.

Торгівельну марку названо ТМ «Бащинский»  на честь власника компанії Бащинського Михайла Борисовича. Під якою виробляється понад 200 найменувань ковбасних виробів, м'ясних делікатесів і продуктів нової категорії - охолоджених готових продуктів.

Уже багато років поспіль на нашому виробництві люди щиро ставляться до своєї справи та підвищують майстерність створення найсмачніших м’ясних продуктів. На користь продукції під ТМ «Бащинський» – використання свіжої охолодженої сировини м’яса курки. На підприємстві ведеться постійна робота з розробки нових продуктів для задоволення вимогливих потреб споживачів. За рік, в середньому на ринок запускається близько 30 новинок в різних продуктових категоріях.

Наші майстри вміло поєднують свій досвід і технологічні досягнення з ретельно дібраною м’ясною сировиною та вишуканими спеціями, створюючи власні унікальні рецепти для продуктів ТМ «Бащинський», які мають чудову якість та оригінальний смак.

1. Операційна діяльність
 Виробничі лінії:
основне виробництво;
допоміжне виробництво;
цех комплектації замовлень;
складське господарство.

Потужність виробництва м'ясних виробів, тонн:
8 т/год;
до 160 т готової продукції на добу.

Обсяг виробництва м'ясних виробів становить:
98 т/добу;
35770 т/рік.

2. Асортимент продукції

Асортимент продукції – 201 позиція, з них у 2019 році введено 34 нові позиції.
Заплановано до запуску в серійне виробництво ще приблизно 30 нових продуктів.

Продукцію реалізовують під такими торгівельними  марками ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»:
Бащинський ТМ: м'ясні делікатеси зі свинини і м'яса птиці; варені ковбаси, сардельки, сосиски, паштети, шашлики, напівкопчені ковбаси;
Європродукт ТМ: варені ковбаси, сосиски, сардельки;

і торговими марками мереж:
ARO ТМ: варено-копчені частини птиці, сосиски, варені ковбаси;
METRO Chef ТМ: м'ясні делікатеси зі свинини і м'яса птиці;
АШАН ТМ: напівкопчені ковбаси;
Ситний ряд ТМ: варено-копчені частини птиці;
Кожен день ТМ: варені ковбаси, сардельки;
Повна чаша ТМ: варені ковбаси, сосиски, паштети;
Пані Ціна ТМ:  варені ковбаси, сосиски, паштети.

3. Сертифікація підприємства

Систему  менеджменту харчової безпеки впроваджено, оцінено та сертифіковано відповідно до вимог FSSC 22000, включаючи системи харчової безпеки згідно зі стандартами ISO 22000:2005, ISO/TS 22002-1:2009 та додатковими вимогами FSSC 22000 (Version 4.1).

4. Чисельність працівників та їхнє соціальне забезпечення

Середньомісячна чисельність працівників у 2019 році становила 1 916 осіб. Середня заробітна плата по підприємству – від 7 до 10 тис. грн.

ПрАТ «УКРАЇНСЬКИЙ БЕКОН» забезпечує своїх працівників харчуванням, спецодягом,  доставкою на роботу і з роботи.
Молодим фахівцям та їхнім сім'ям оплачують вартість житла.
Протягом 2019 року на соціальне забезпечення працівників було витрачено приблизно 18 млн грн.

5. Керівник підприємства, контакти

Голова правління  ПрАТ «УКРАЇНСЬКИЙ БЕКОН» – Михайло Борисович Бащинський
        Замісник голови правління ПрАТ «УКРАЇНСЬКИЙ БЕКОН» – Олена Вікторівна Резнік
Адреса виробничих потужностей:
вул. Зелена, 1а, с. Водяне Друге, Костянтинівський р-н, 85180, Донецька обл.
Тел./факс: +38 (06272) 6-10-61, 6-10-60
Електронна пошта: ub.office@mhp.com.ua